Get the look

BLIV INSPIRERET

Hos Black Colour har vi altid en finger på pulsen hvad angår trends og opkommende stilarter. Modeverden er i konstant udvikling, og den står bestemt aldrig stille. Derfor har vi besluttet at udgive flere kollektioner årligt, som alle afspejler de nyeste stilarter og trends. På den måde sikrer vi dig, altid at kunne være med på de nye trends indenfor mode og accessories.

FORÅRETS FARVERIGE STYLES

Vi er spændte og stolte over at kunne præsentere vores nye og skønne forårs kollektion. Som altid har vi haft fokus på farver og print samt på at re-designe vores lækre basics. Det har denne gang resulteret i en kollektion med et bredt udvalg af flotte strik, kjoler, toppe og basics. 

Denne sæson byder bl.a. på stærke farver og lag-på-lag. Vejret er netop på vej mod varmere tider, men indtil vi når de højere temperaturer, er lag-på-lag en effektiv styling metode til både at blande farver samt til at holde varmen på de kolde dage. Nyhederne fra Black Colour inkluderer derfor bl.a. vores klassiske basics i et nytænkt design samt skønne mesh og blonde bluser, som er perfekte til at have under kjoler, toppe og skjorter. 

Med solen og sommeren på vej, inkluderer vores nye forårs favoritter massere af farver, som passer perfekt til de kommende måneder. Du finder bl.a. Black Colour strik, bukser og kjoler. Netop farverige skjorter, kjoler og leggings samt mesh og blonde toppe kan med fordel også styles til en festlig aften ude. Mulighederne for kombinationer og styling af denne sæson er uendelige! 

ACCESSORIESS TIL AT SPICE DIN HVERDAG OP 

Farverige styles og lag-på-lag trenden er gode metode til at sætte rammen for din personlige stil. En anden måde at gøre dette på er at binde dit outfit sammen ved brug af accessories. Derfor inkluderer Black Colours helt nye forårs sæson et stort udvalg af tilbehør, som giver dig mulighed for at spice dit outfit op på flere måder. Til hverdagens daglige ærinder har vi inkluderet flotte net i skønne blomsterprint, som er perfekte til sommeren. 

Derudover har vi designet den perfekte hverdagstaske, vores BCVIGGY sort som også fås i army. Tasken har en aftagelig rem, hvilket er særlig smart, da vi i forvejen fører et stort udvalg af taskeremme i forskellige styles. Det giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på tasken. 

Herudover inkluderer vores nye kollektion et bredt udvalg af farverige og mønstrede tørklæder, som både kan bruges om halsen, i håret eller som tilbehør på tasken. Til håret kan du også vælge blandt et stort udvalg af fine hårklemmer, hårelastikker og hårbøjler i et hav af farver og designs. Hvis du vil spice selve outfittet op, kan du f.eks. tilføje et cool armbånd, bælte eller et par farverige sokker. Med andre ord har du rig mulighed for at understreg din stil med accessories fra Black Colour. 

NYHEDER HVER SÆSON TIL ENHVER BEGIVENHED 

Hos Black Colour elsker vi farver! Farver, print og mønstre skaber nemlig synlighed for et outfit og er derfor en perfekt måde at udtrykke din personlige stil på. Med vores flere årlige nye og farverige styles, har du altid mulighed for at pifte garderoben op – selv i de mørkere sæsoner. Farver er en genial metode til at gøre et klassisk og stilfuldt outfit mere personligt. 

Black Colour er kendt for at skabe designs, som aldrig går på kompromis med hverken komfort eller udseende. Af denne grund definerer vi også os selv som et affordable luxury brand. Vi sigter altid efter at producerer vores styles i behagelige materialer, samt til et prisniveau hvor de fleste kan være med. Vi designer vores produkter på baggrund af markedets trends, og hvad vi selv ville elske at gå i. 

SHOP BLACK COLOURS NYE KOLLEKTION 

Vi elsker at inspirere samt at skabe designs og styles til modebevidste kvinder. Black Colour sørger for altid at være opdateret og udvikle kollektioner med fokus på de nyeste trends, som florerer i den pulserende modeverden. Du har altid mulighed for at være med på de nyeste modetrends, når du shopper hos Black Colour. 

Gå på opdagelse i vores online shop og bliv inspireret af vores nye kollektion til både din hverdags og fest garderobe. Hos Black Colour finder du altid moderigtigt tøj og accessories, som du kan føle dig komfortabel og selvsikker i uanset anledningen. 

Bestil dit nye par bukser i dag og få fragt fra kun 39,-. Vi stræber altid efter at have din pakke fremme indenfor 1-2 hverdage, og hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds, har du også mulighed for nemt at returnere den.