Om os

 

Black Colour som brand


Vores passion er at skabe tøj, der følger de nyeste modetrends, og vores fornemmeste opgave er at være opdateret og udvikle kollektioner, som passer til årstidens farver og tendenser.

Vores kollektioner udspringer i forskellige stemninger til den respektive årstid, og den stemning vil vi gerne give videre til dig. Vi kan godt lide at være med på bølgen, og derfor leverer vi alle vores kollektioner ekspres. Det giver os nemlig muligheden for at kunne udforme kollektioner langt oftere og følge med på de nyeste trends og tendenser.

Black Colour er et fashion brand indenfor tøj, tørklæder, strømper, håraccessories og meget, meget mere! Vi bestræber os på at tilbyde de fleste styles i flere farver, så du nemt finder noget der falder i lige netop din smag.

Alt du skal gøre, er at dykke ned i vores univers og finde dine favorit styles!

Fashion is our passion


Black Colour er et brand hvor "empowering women" er en stor del af tankerne bag kollektionerne. Det skal være behageligt at være med på moden, og derfor er meget af vores tøj produceret med tanken om 'komfort' og 'tilpasning'. Du skal føle dig 'empowered', unik og feminin, når du går i Black Colour tøj. Derfor har mange af vores styles farverige print og mønstre - det kan man da kun blive glad af, ik?

Vi har gjort det til vores mission at skabe tøj, der ikke bare passer, men også er flatterende til forskellige figurer og former. Alle skal have en chance for at føle sig godt tilpas og fylde sin garderobe med sæsonens fedeste trends. Det synes vi skaber værdi for vores brand!

Valget af materialer tager udgangspunkt i at finde den helt rigtige pasform, god kvalitet og de flotteste print. Du skal føle dig smuk i vores tøj, og du skal kunne mixe og matche de forskellige styles.

Sådan startede det

I 2009 begyndte Anette at udvikle håndlavede kulørte polymer armbånd, som skilte
sig ud fra mængden
i en modeindustri, hvor basis farven sort på det tidspunkt var den dominerede tendens. Deraf blev navnet Black Colour valgt!

Med årene udviklede kollektionerne sig i takt med at virksomheden voksede. Anettes ideer boblede og kundernes behov og ønsker imødekom vokseværket. Armbånds kollektionen blev udvidet med halskæder, tørklæder, bælter og tasker. Under de mange rejser til leverandører rundt i verden fik Anette endnu flere ideer, og flere produkter kom på tegnebrættet – herunder strømper, håraccessories, leggings og senest tøj som kjoler, strik, bluser og bukser. Nu var Black Colour for alvor på markedet som både et moderne accessory-og fashionbrand.

Målet for Anette har altid været at skabe kollektioner med farver, prints og silhuetter, der IKKE ses hos andre brands. Black Colour står nemlig for unik identitet og er dedikeret til nye trends. Alle disse faktorer cementerer Black Colour's succes og identitet, og
sikrer vores kunder en rigtig god og unik købsoplevelse.