Fri fragt over 500 kr. | Levering 1-2 hverdage | Nem retur Fri fragt over 500 kr. | Levering 1-2 hverdage | Nem retur

Blog

Cargo - Den største trend i 2023

Cargo - Den største trend i 2023

Cargo trenden er kommet for at blive

Ser du beige, sort og army overalt hver gang du åbner et af dine sociale medier, eller begiver dig ud i byen? Så har du allerede spottet trenden. Netop disse nuancer præger gadebilledet og internettet lige nu. Vi er nemlig rejst tilbage i tiden, hvor cargobukserne dominerer modebilledet.

Cargo til alle lejligheder

Du kender sikkert bukserne fra 00’ernes modetendenser, da de for alvor blev populære. Cargobukserne med deres afslappede og løse fit er det perfekte valg til hvilken som helst anledning. Alt efter hvad du vælger at style bukserne med, kan du let tone det ned og op til henholdsvis hverdag og fest. For et mere festligt look kan cargobukserne kombineres med en bluse, top eller blazer i finere materiale og et par højhælede sko. Et hverdagslook med cargo kan bestå af dine yndlings cargobukser med en striktrøje eller skjorte og dine favorit sneakers. Kun fantasien sætter grænser.

Praktisk og modebevidst

Der er intet bedre end at hoppe i et par bukser, der både er behagelige og samtidig sidder godt. Cargobukser fra Black Colour finder du både sort, navy, beige og army. De populære bukser er ikke blot trendy, men også praktiske. Med de mange lommer og stretch i livet er de et nemt førstevalg, hvis man har et hurtigt ærinde, skal en tur i byen med veninderne eller blot til en familiedag derhjemme. Lige meget hvilken dag du har planlagt, så kan cargotrenden holde dig velklædt og bekvem på en og samme tid.

Cargo styles

Hvis du, ligesom os, heller ikke kan få nok af cargo, så har vi endnu en style, som du ikke må gå glip af. Med inspiration fra sæsonens mest populære trend er cargonederdelen opstået. Hos Black Colour har vi taget denne style til os, og du kan finde den behagelige og flotte nederdel i både kit og sort. Cargonederdelen skaber en ny form for femininitet mixet med et afslappet udtryk. Hvis du ønsker et mere kantet look til at bryde med den velkendte nederdel, er cargonederdelen den oplagte investering til dit klædeskab. Skab din helt egen cargo fantasi ud fra et stort udvalg hos Black Colour og lad dig inspirere af trenden nu!