Fri fragt over 500 kr. | Levering 1-2 hverdage | Nem retur Fri fragt over 500 kr. | Levering 1-2 hverdage | Nem retur

Blog

Sommertendenser 2022 – Dette skal du holde øje med

Sommertendenser 2022 – Dette skal du holde øje med

Lange aftener, sodavandsis og duften af solcreme. Det er bare nogle af de ting, vi glæder os til ved sommeren. Vi behøver heldigvis snart ikke at vente mere! Vinterjakkerne er nemlig pakket langt væk, og sommer kjoler, nederdele og shorts er fundet frem igen.

Men har du styr på hvilke tendenser, du skal være opmærksom på, når du shopper tøj til dette års sommermåneder? Hvis du vil være first-mover hvad angår sommertøj 2022, så er du kommet til det rette sted. På Black Colours blog hjælper vi dig med at spotte de største og mest aktuelle trends og holder dig løbende opdateret på sommerens modetendenser. Skub solbrillerne op i panden og læs med, hvis du vil finde det perfekte sommertøj til kvinder.

Sommermoden vil altid være præget af de klassiske go-to valg af kjoler og bluser i let materiale, men modebilledet bevæger sig hurtigt, og det er derfor vigtigt at holde sig på tæerne, hvis du vil være med på den seneste mode indenfor sommertøj.

FARVER OG PRINTS

Vi er så småt ved at være forberedte på sommeren, og det tyder mest af alt på, at denne sommers trends bliver farverige og livlige. Modsat de forrige år hvor farverne har været mere nedtonede og afdæmpede, kommer der i år til at være skruet helt op for farvepaletten.

Stærke farver, flotte prints og mønstre er perfekte til at bryde et neutralt look og give det mere kant. Du kan også vælge at gå all in med en farve og kombinerer et outfit af flere forskellige toner. Du kan f.eks. style vores flotte og glitrende BCFAYE LUREX top med et enkelt outfit, for at gøre det mere livligt. Vores smukke BCLUNA BOLERO KIMONO i blå er en fantastisk tilføjelse til ethvert outfit, for at skabe et farverigt og boheme inspireret look.

Med Black Colours udvalg af farverigt sommertøj til kvinder har du mulighed for at eksperimentere med alverdens farver, prints og mønstre. Det vigtigste er, at du tør at skrue op for farverne! Forbered dig på, at sommerens lækre og lette materialer bliver i stærke farver og fede prints.

ACCESSORIES

På sommerens varmeste dage handler det typisk om at have så lidt tøj på som muligt. Accessories er en genial måde på at tilføje personlig stil og kant til dit outfit, uden at få det varmt. Hos Black Colour finder du løbende et stort udvalg af farverige hårklemmer, mini tørklæder og net, som med sikkerhed kan pifte dit enkle sommeroutfit op. Hos Black Colour arbejder vi på højtryk for løbende at kunne præsentere nye styles og trends, så du kan holde dig opdateret på sommerens smarteste tendenser. Hold øje med vores nyheder for at se, hvad der bevæger sig i modebilledet.