Fri fragt over 500 kr. | Levering 1-2 hverdage | Nem retur Fri fragt over 500 kr. | Levering 1-2 hverdage | Nem retur

Blog

SOMMERKJOLER - 3 trends du ikke må overse!

SOMMERKJOLER - 3 trends du ikke må overse!

Den danske sommer vil bare ikke være den samme uden en garderobe fuld af lækre og luftige sommerkjoler. Uanset anledningen og din personlige stil, finder du her kjoler, du ikke må overse denne sommer.

Sommerkjolen fanger virkelig essensen af solskin og varme. Luftig, ubesværet og et let fald er alt, som du har brug for, når temperaturen begynder at stige og solens stråler varmer på kroppen. Slå-om-kjole, stropper, ærmeløs, bindebånd, printet - Sommeren 2022 byder på forskellige kjole trends, der uden tvivl vil få dig til at stråle, uanset hvor sommeren tager dig hen. Sommerens kjoler ses i lette og feminine silhuetter, der nemt kan styles både til hverdag og fest. Læs med her, hvor vi viser jer de tre største tendenser, vi ser hos Black Colour.

Den kulørte kjole

Hvem bliver ikke glad i låget af friske farver og flotte prints? Det ved vi simpelthen ikke. Der er intet som en lækker farvekombination, der kan give sommer humøret et positivt boost.
Hold dig ikke tilbage, men vov pelsen og spring ud i en farvepalette der skaber opmærksomhed, hvorend den vises frem. Lad ikke denne trend gå forbi din næse, men lad dig i stedet inspirere af et kulørt univers blandt vores LUNA kjoler - så er du sikker på en kjole der både er behagelig at have på, men som du også vil se fantastisk ud i.

Den charmerende Boho kjole

Et must i garderoben er en tidløs kjole i vaskeægte boho stil, der får os til at drømme om lune sommeraftener ved sydens krystalblå hav. Adelaine dress giver dig lige præcis dette.
Denne maxi kjole går med sin ubesværet og elegante silhuet direkte i hjerterne på alle os, der elsker boho trenden - og heldigvis dukker denne trend konsekvent op hver eneste sommer. En kjole, som Adelaine, er med sine enkle detaljer let at give ekstra kant - blot tilføj en lækker stråhat, så er du sikker på, at få et fuldendt sommerlook.

Den lette kjole med stropper

Stropkjoler er nok den vigtigste sommerkjole - især når sommervarmen virkelig rammer og solens stråler tillader lette kjoler med spaghettistropper. Stropkjolen fremkalder den ultimative sommervibe - du skal blot tilføje en lille let sandal og en strandtaske, så er du klar til strandturen. Stropkjoler er mere end bare den perfekte strandkjole. En trend vi ser igen denne sommer er styling med en T-shirt under stropkjolen, og den trend elsker vi! Så kan stropkjolen nemlig bruges længere ud på sæsonen, men også generelt i hverdagen uden at føle sig for bar.