Fri fragt over 500 kr. | Levering 1-2 hverdage | Nem retur Fri fragt over 500 kr. | Levering 1-2 hverdage | Nem retur

Blog

Nytårstøj til din nytårsaften – 4 styles du ikke må gå glip af

Nytårstøj til din nytårsaften – 4 styles du ikke må gå glip af

Årets sidste dag er, og bør altid være, en stor fest som tilbringes med familie eller de bedste venner. Derfor er det vigtigt at være, og ikke mindst føle sig, godt tilpas og selvsikker i sit tøjvalg til en lang og festlig aften med latter, konfetti, musik og dans!
Nytårskjolen kan ofte være en udfordring eller et svært valg mellem mange styles. Kjoler med paillet, meshkjoler eller glimmerkjoler passer alle sammen perfekt til årets største fest! Er du ikke til kjoler, så hop ind i det nye år i et matchende sæt eller glitrende accessoires. Vi har gjort det nemt for dig og samlet alt det, som du ikke må gå glip af hos Black Colour til din nytårsaften!

 

Pailletter

Skinnende pailletter på nederdele, kimonoer eller matchende sæt. Hvad end du føler passer dig bedst, så er pailletter en nødvendighed til nytårsaften 2022. De funklende styles er essensen af fest og fejring og de vil sikre dig blikfang! Gå på opdagelse i vores BCGLAM paillet festtøj – så du er sikker på at få en funklende aften.

Nytårskjolen

Der findes mange forskellige kjoler og designs, men ingen er som nytårskjolen. Glimmer, detaljer og mønstre lavet til at skille sig ud og imponere. Hos Black Colour finder du en masse kjoler til nytårsaften. Blandt andet vores BCLUNA ea embroidered kjole, der med sine paillet detaljer og midi længde både kan styles med et par stiletter eller støvler. Hvis du vil sikre dig en kjole, der både er behagelig at have på og som du samtidig ser fantastisk ud i, er vores BCDOT kjole det oplagte valg. Med sit gennemsigtige design kan BCDOT sammensættes med bukser, leggings eller med vores BCBEA slip kjole - eller præcis som netop du ønsker det.

Suit up

Glimmer er i år nytårsfestens midtpunkt. Hvis nytårskjolen ikke passer ind i dine nytårsplaner, så har Black Colour lige det, som du mangler. Med vores BCMUSE blazer og bukser kan du nemt springe ind i det nye år med glimmer og konfetti. Et matchende sæt i brun og lilla, sort og guld eller i sort glimmer, der er noget til enhver smag. Tilføj vores BCBEA lace top for et fuldendt look. Giv din nytårsaften et blændende præg og skin om kap med fyrværkeriet!

Accessories

Vi kender godt følelsen af, at der mangler den sidste lille detalje for, at ens nytårstøj er perfekt. Black Colour har et stort udvalg af hårbøjler, hatte og tørklæder. Nytårsaften er den oplagte mulighed for at pynte dig fra top til tå. Du må ikke gå glip af vores BCSTJARNA rhinestone hårbøjle med sine mange farver og rhinsten. Med disse accessoires kan du sætte prikken over i’et og gøre dig bemærket nytårsaften 2022!